Uusi kurssi! Lempilaukkukurssi la 3.9.

80,00 180,00 

PIHKA laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan tulevan lempilaukkusi omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävän itse tehdyn laukun, josta on sinulle iloa ja hyötyä vuosiksi eteenpäin.

PIHKA lempilaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri laukkumallia – olan yli vedettäväksi soveltuva veikeä vyölaukku EFFI ja harmonisen kaunis kirjekuorilaukku LINA. Voit itse valita, kumman laukun valmistat!

Voit molemmissa laukuissa valmistaa säädettävän olkahihnan itsellesi sopivan mittaisiksi. Laukun valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä materiaaleja. Värin voit valita mistä tahansa laukkumallin valmistukseen soveltuvasta nahasta.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin Punavuoressa, osoitteessa Punanotkonkatu 4.

Työpajan hinta 180 € sisältää laadukkaan eurooppalaisen nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssin aikataulu on klo 11-15.30. Laukkukurssille mahtuu 6 henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin, mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kaksi viikkoa ennen kurssia.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.