MADE TO BE LOVED. MADE TO BE REPAIRED.

LAUKUN HUOLTO

TUO LAUKKUSI HOIDETTAVAKSEMME

PIHKA LAUKKUJEN HUOLTO

Teemme PIHKA laukkujen huoltoja myymälässämme Punanotkonkadulla aukioloaikojemme yhteydessä. Voit tuoda esimerkiksi hihnasi korjattavaksi tai laukkusi puhdistettavaksi. Osa huolloista tehdään odotellessa, mutta toisinaan toimenpiteet vaativat syvempää tarkastelua ja pidempää huoltoaikaa. Teemme myös isompia laukkujen päivityksiä, kuten tekstiilivuorien lisäämisiä. Ota meihin yhteyttä tai tule myymälään keskustelemaan kanssamme!

Hyvällä suunnittelulla voimme vaikuttaa paljon tuotteidemme vastuullisuuteen. Kaikki tuotteemme voidaan purkaa, korjata ja huoltaa. PIHKA tuotteilla on elinikäinen takuu kuluvien metallikomponenttien osalta. Meille on tärkeää tarjota mahdollisuus PIHKA tuotteiden huoltoon kauttamme. Korjauspuolella nojaamme kotimaisen suutarityön huippuosaajiin.

Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että valmistamamme tuotteet on tehty rakastettavaksi ja käytettäväksi läpi elämän. Vain yksi laukku riittää. PIHKA collectionin juuret ovat laadukkaassa käsityössä, ja yhdistämällä kestävän designin artesaaniosaamiseen luomme tuotteita, jotka kestävät katsetta ja elämän jälkiä. Tuotteemme on tehty niin, että ne voi huoltaa ja korjata. Käytetyille PIHKA tuotteille löytyy aina uusi omistaja.

Onko sinulle kysyttävää laukun huoltoon liittyen?