SEE IT YOURSELF

PIHKA WORKSHOP

Käsintehty kauneus silittää sielua – kokeile vaikka! 

Osallistu PIHKA workshopiin

PIHKA collectionin juuret ovat laadukkaassa käsityössä, ja haluamme omalta osaltamme vaalia suomalaista käsi- ja taideteollisuutta. Haluamme tarjota asiakkaillemme saman ilon, jonka me koemme PIHKA mallistoja luodessamme. Muistoksi workshopista saat kestävän itse tehdyn laukun, jossa näkyy sinun omaleimainen kädenjälkesi.

Käytämme workshopeissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Käytössäsi on eurooppalaista naudannahkaa useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.

Workshop omalle porukalle

Varaa yksityisenä järjestettävä PIHKA workshop itsellesi ja ystävIllesi tai vaikkapa omalle työporukallesi. Workshop on hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle.

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro, minkä workshopin haluaisit järjestää, toiveesi workshopin ajankohdasta ja arvion osallistujien määrästä. Järjestämme yksityisiä workshopeja joustavasti arkena ja viikonloppuna.

Ota meihin yhteyttä, palaamme pian asiaan!