Käsintehty kauneus silittää sielua – kokeile vaikka! 

Osallistu PIHKA workshopiin

Pääset valmistamaan laadukkaan nahkalaukun tai -kengät omin käsin – osaavassa ohjauksessamme onnistut.

PIHKA workshopissa teet itse uuden lempilaukkusi tai kengät, joita et haluaisi riisua koskaan. Itse tehty designtuote on vastuullista valmistusta parhaimmillaan! Workshopeissamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kengät tai laukun ammattitaitoisessa ohjauksessa, rennossa tunnelmassa.

PIHKA workshopissa itse valmistamasi designtuote on takuulla personoitu sinun näköiseksi.

Käytämme workshopeissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Käytössäsi on eurooppalaista naudannahkaa useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.

Workshop omalle porukalle

Varaa yksityisenä järjestettävä PIHKA workshop itsellesi ja ystävIllesi tai vaikkapa omalle työporukallesi. Workshop on hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle.

Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro, minkä workshopin haluaisit järjestää, toiveesi workshopin ajankohdasta ja arvion osallistujien määrästä. Järjestämme yksityisiä workshopeja joustavasti arkena ja viikonloppuna.

Ota meihin yhteyttä, palaamme pian asiaan!

YOU CAN. WE CAN. THEY CAN.

SEE IT YOURSELF.