Ale!

SEMPRE olkalaukku koralli

192,00 

SEMPRE laukku on luotu luottokumppaniksesi, joka soveltuu mihin vain ja koska vain käytettäväksi. Laukun nimen juuret ovat italian kielessä, sempre – aina. Nimi symboloi monipuolisuutta ja jatkuvuutta – tämä persoonallinen mutta ajaton laukku kulkee mukanasi vuodesta toiseen.

Laukun etuseinä ja kansi eli läppä on vahvistettua puuvilla-polyesterkangasta. Laukussa on kaksi isoa haitaritaskua, joista toisessa on vetoketjukiinnitys. Isojen taskujen väliin jää lisäksi ovela, pieni salatasku pientavaroillesi.  Laukun mukana tulee leveä, säädettävä olkahihna. Olkahihna on irrotettava, ja sen ansiosta voit käyttää laukkua myös kädessä pidettävän kirjekuorilaukun tapaan.

Jokainen SEMPRE laukku on uniikki kankaan kuvioinnin ja kaavan asettelun ansioista. Kankaan graafinen harmonisuus mukailee laukun pehmeitä muotoja.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • kaksi isoa taskua: avotasku ja vetoketjullinen (YKK:n laadukas metalliketju)
  • isojen taskujen välissä pieni avotasku
  • kannen kiinnitys magneettilukolla
  • laukun kansi ja takaseinämä vuoritettuja, muut osat vuorittamattomia
  • nahkakiinnikkeet olkahihnan kiinnitystä varten

PIHKA x Johanna Gullichsen yhteistyömalliston laukuissa yhdistyvät  PIHKA collectionin tuttu muotokieli, Johanna Gullichsenin valloittava Doris-kangas sekä laadukas kotimainen käsityö. Laukuissa käytetty kangas kudotaan ja kaikki malliston laukut valmistetaan pientuotantona Suomessa.

Nahka: 100% naudannahka ruotsalaisen Elmo Sweden Ab:n tehtaalta. 
Tekstiili:
Suomessa kudottu vahva, helppohoitoinen ja kulutusta erinomaisesti kestävä tekstiili 70% villaa, 30% polyesteria. Kuitu on peräisin sertifioidulta sveitsiläiseltä langanvalmistajalta
Vuorin materiaali: 100% naudannahka italialaisen Mastrotton tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus
Mitat: n.22 x 28 x 4 cm (K x L x S)
Olkahihna: Leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm. Mikäli haluat tilata leveän olkahihnan lisäksi kapean tikatun olkahihnan, voit tilata sen erikseen täältä.

    Avainlippu       Design from Finland

1 varastossa

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.