Osallistu PIHKA kurssille

PIHKA kurssilla teet nahkalaukun tai -kengät omin käsin – osaavassa ohjauksessamme onnistut.

PIHKA kurssilla teet itse uuden luottolaukkusi tai kengät, joita et haluaisi riisua koskaan. Itse tehty designtuote on vastuullista valmistusta parhaimmillaan! Kursseillamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kengät tai laukun ammattitaitoisessa ohjauksessa, rennossa tunnelmassa. PIHKA kurssilla itse valmistamasi designtuote on takuulla personoitu sinun näköiseksi.

Kursseillemme voit tulla huoletta, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Työpajoissamme esimerkiksi jäljennetään tuotteen kaavat nahalle, leikataan, liimataan, ommellaan ja rei’itetään. Kurssin pituudesta riippuen ehdimme tekemisen välissä joko kahvitella, kilistellä kuohuvaa tai nauttia lounaan. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi designtuotteen, joka on valmis elämänmittaiselle matkalle.

Käytämme työpajoissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Käytössäsi on eurooppalaista naudannahkaa useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.

Rento meininki ja jaettu kokemus ovat tärkeä osa työpajojamme. Tule PIHKA kurssille yksin, kaverin kanssa tai varaa koko työpaja vaikkapa työporukalle. PIHKA kurssi on myös hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle. Pieni varoituksen sana: kurssille osallistuminen saattaa synnyttää suuremmankin kipinän nahkatöihin.