RAUHA olkalaukku hiekka

370,00 

Luota tavarasi RAUHA laukun kannettavaksi. Tilava käsilaukku tuo tyyneyttä kiireiseen työelämään. Laukussa ei ole etu- tai takapuolta – voit itse päättää, pidätkö laukun tasku kohti kulkusuuntaa vai vartaloasi vasten. Laukku muuntautuu olkalaukusta kädessä kannettavaksi olkahihnan poistamalla. Laukussa on magneettilukollinen ulkotasku puhelimelle ja sisätasku huulipunalle ja muille pikkutavaroillesi.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • vetoketjukiinnitys
  • magneettilukollinen ulkotasku ja pieni sisätasku
  • kantokahvat
  • laukku vuoritettu nahalla

Fiiliskuvat @tyttibeat

Mitat: korkeus 17,5 cm, pohjan leveys 24,5 cm ja syvyys 7 cm
Hihnat: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm. Mikäli haluat tilata leveän olkahihnan lisäksi kapean olkahihnan, voit tilata sen erikseen täältä. Kantokahvojen pituus on 27 cm.
Materiaali: 100% naudannahka saksalaisen Richard Hoffmansin tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus
Vuorin materiaali: 100% naudannahka italialaisen Mastrotton tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus

    Avainlippu       Design from Finland

7 varastossa

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.