EFFI vyölaukku maitosuklaa

175,00 

Pehmeästä naudannahasta valmistettuun vyölaukkuun sujahtaa kaikki tärkeimmät: puhelin, lompakko ja avaimet. Tilaa jää vielä maskipaketille tai muulle tärkeälle mukana kuljetettavalle. Vuorittamaton laukku on valmistettu ekologisesti teollisuuden ylijäämänahasta. Kutakin vyölaukun väriä on ommeltu rajoitettu erä nahan riittävyyden mukaan. Laukun säädettävä hihna on mitoitettu vartalon yli vedettäväksi. Vaihtelevien ylijäämänahkaerien sisäpintojen viimeistelyjen vuoksi, laukun sisäpinnasta saattaa irrota nukkaa.

Materiaali: Huonekaluteollisuuden ylijäämä naudannahka
Mitat: n. 11 x 23 x 9 cm (K x L x S)
Olkahihna: Irrotettavan ja kolmella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 3 cm, lyhin säädetty pituus 70 cm ja pisin 90 cm

1 varastossa

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.