Laukku valitsemillasi väreillä ja ominaisuuksilla

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja, lisätaskuja tai kokojen muutoksia. Saat esimerkiksi laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta.

Kuvat ovat esimerkkejä sinulle räätälöidystä tuotteesta. Mitä värejä sinä valitsisit omaan laukkuusi? Värien suunnittelu on ihanaa! Ja mikä parasta, voit suunnitella meidän kanssa IHAN OIKEASTI lempituotteesi suosikkiväreissäsi!

Valikossa olevassa VIRTA shopperissa on muokattu koko. Laukku on mitoitettu tavallista suuremmaksi korottamalla sitä muutamalla sentillä. Sinun on mahdollista siis saada laukkusi juuri siinä koossa kuin käyttösi sitä vaatii!

Sinä pääset osallistumaan suunnitteluun ja laukun vastuullinen valmistaminen jää meille. Miltä kuulostaa tarpeidesi mukaan räätälöity käsin tehty kotimainen laukku? Räätälöinneissä ole yhteydessä +358 45 153 2127, tai jätä meille yhteystietosi ja ideasi räätälöidyn tuotteen suhteen, ja me palaamme asiaan pian. Ehdota tapaamisaikaa ja tule suunnittelemaan kanssamme unelmiesi laukku. Toteutamme suunnitteluja myös etäyhteyksillä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.