Ale!

AGATA sininen (ilman olkahihnaa)

149,00  50,00 

HUOM! Laukku myydään ilman olkahihnaa. Laukussa on hienoinen auringon valosta aiheutunut vaalentuma, joka näkyy ainoastaan, kun laukun kansi on auki. Väriero on nähtävissä myös laukun sulkuhihnan alapuolella. Auringon vaalentamat alueet ovat nahalle tyypillisiä. 

Kapealinjainen AGATA kirjekuorilaukku on yksinkertaisen juhlava. Laukku toimii täydellisesti kädessä pidettävän kirjekuorilaukun tapaan, mutta voit ostaa halutessasi laukkuun erillisen hihnan täältä.

Materiaali: Laukku on vastuullisesti tuotettua eurooppalaista naudannahkaa.
Mitat: n. 15 x 25 cm (K x L)

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.