Räätälöity PIENI ARMI olkalaukku

289,00 

Haluaisitko suositun PIENI ARMI olkalaukkumme jossakin toisessa värissä? Räätälöintipalvelumme tarjoaa tähän mahdollisuuden! Valitse haluamasi väri alavalikosta ja valmistamme laukun sinulle yksittäiskappaleena. Mikäli valikoimasta ei löydy etsimääsi väriä, ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveesi.  Räätälöityjen tuotteiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

PIENI ARMI olkalaukku on saanut uuden, raikkaan harmonisen ilmeen! Laukun taskut kätkevät sisäänsä ovelan salataskun, joka jää kahden isomman haitaritaskun väliin. Pieni salatasku on sopiva korttikotelolle tai sirolle puhelimelle. Toisessa isommista taskuista on vetoketju, joten tavarasi pysyvät hyvin suojassa ja järjestyksessä. Laukun kansi eli läppä on vuoritettu ja kiinnittyy napakalla magneettilukolla. Laukun muut osat ovat vuorittamattomia. Irrotettavan olkahihnan ansiosta voit käyttää laukkua myös kädessä pidettävän kirjekuorilaukun tapaan.

Materiaali: Laukku on vastuullisesti tuotettua eurooppalaista naudannahkaa
Mitat: n. 16 x 22 x 4 cm (K x L x S)
Olkahihna: Olkahihna on valmistettu samasta nahasta laukun kanssa. Se on irrotettava ja sen leveys on 2 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm.

Mikäli valikoimasta ei löytynyt haluamaasi väriä, ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveesi. Väripersonoidun PIENI ARMI olkalaukun hinta on 289-319€ riippuen siitä, tilataanko nahka erikseen laukkua varten vai löytyykö sitä varastostamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.