Räätälöity HUPI olkalaukku

329,00 

Haluaisitko suositun HUPI olkalaukkumme jossakin toisessa värissä? Räätälöintipalvelumme tarjoaa tähän mahdollisuuden! Valitse haluamasi väri alavalikosta ja valmistamme laukun sinulle yksittäiskappaleena. Mikäli valikoimasta ei löydy etsimääsi väriä, ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveesi.  Räätälöityjen tuotteiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Räätälöityjen tuotteiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

HUPI syntyi elämän tasapainosta. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hetkestä ja pitämään hauskaa! HUPI kulkee mukanasi kun haluat vaihtaa vapaalle. Leveä hihna antaa laukulle tyylikkään sporttisen vaikutelman! Hihnan poistamalla saat siitä elegantin ja söpön iltalaukun. Myös kantohihnan voi poistaa, jolloin HUPI sulautuu kauniisti iltapukuusi.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa. Tutustu Jennin Instagram-tiliin @jenalexandrova.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat: korkeus n. 15 cm, pohjan leveys n. 20 cm ja syvyys 5 cm, yläreunan leveys n. 17 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

Mikäli valikoimasta ei löytynyt haluamaasi väriä, ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveesi. Väripersonoidun HUPI olkalaukun hinta on 329-359€ riippuen siitä, tilataanko nahka erikseen laukkua varten vai löytyykö sitä varastostamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.