Räätälöity AAPO reppu

439,00 

Haluaisitko suositun AAPO reppumme jossakin toisessa värissä? Räätälöintipalvelumme tarjoaa tähän mahdollisuuden! Valitse haluamasi väri alavalikosta ja valmistamme repun sinulle yksittäiskappaleena. Mikäli valikoimasta ei löydy etsimääsi väriä, ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveesi. Räätälöityjen tuotteiden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.  Räätälöidyillä tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

AAPO on täydellinen kaupunkireppu, jonka tilavuus yllättää käyttäjänsä. Tyylikäs reppu on valmistettu korkealuokkaisesta nahasta ja on helposti yhdisteltävissä erilaisiin asuihin. Reppu on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja 13”/15″ -tietokoneelle sopivaksi. Reppu on vuorittamaton, mikä tekee siitä ihanan kevyen selässä! Repussa on vetoketjullinen etutasku sekä näppärä sisätasku pientavaroillesi.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Olkahihnat: säädettävät olkahihnat on valmistettu samasta naudannahasta kuin muu reppukin
Perusmitat:
n. 37 x 30 x 9 cm (K x L x S)

Mikäli valikoimasta ei löytynyt haluamaasi väriä, ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveesi. Väripersonoidun AAPO repun hinta on 439-469€ riippuen siitä, tilataanko nahka erikseen laukkua varten vai löytyykö sitä varastostamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.