Pre-owned LIINA pale rose

69,00 

On tullut aika kierrättää! Olemme koonneet valikoiman PIHKA pre-owned laukkuja – valikoimasta löydät vanhoja klassikoita ja uniikkeja yksilöitä käytettynä.

LIINA laukku on täydellinen lisä käsilaukun rinnalle. Siroon laukkuun sujahtaa kätevästi tuliaisviinipullo tai parikin. Tähän laukkuun on vaihdettu uudet olkahihnat, jotta laukku palvelisi sinua vielä vuosiksi eteenpäin.

Materiaali: Laukku on vastuullisesti tuotettua eurooppalaista naudannahkaa, olkahihna värjäämätöntä, vaaleaa kasviparkittua naudannahkaa.
Mitat: n. 33 x 22 x 5 cm (K x L x S) hihnojen pituus laukun yläreunasta 44cm
Pre-owned: Osa tuotteista on kulkenut useamman vuoden ensimmäisen käyttäjänsä matkassa, osa valikoiman käytetyistä laukuista on vasta tiensä alussa. Kaikki PIHKA pre-owned laukut on huollettu seuraavaa käyttäjäänsä varten. Huomioithan kuitenkin, että kaikki laukut ovat käytettyjä ja nahan pinnassa voi olla näkyvissä käytön jälkiä ja ajan tuomaa patinaa. Laitetaan hyvä kiertämään!

 

1 varastossa

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.