Lähetä pre-owned laukkusi

0,00 

Pre-owned -palvelumme avulla käytetty PIHKA laukkusi tai reppusi löytää uuden kodin ja pääsee ilahduttamaan uutta omistajaansa.

Valitse monta laukkua haluat lähettää, klikkaa ne ostoskoriisi ja vie tapahtuma loppuun. Saat tilausvahvistuksen jälkeen erillisen laukun lähettämisohjeen sähköpostiisi. Lähettäminen on sinulle maksutonta. Vastineeksi palautetusta laukusta saat -30% etukoodin seuraavaan PIHKA ostokseesi. Saat alekoodin sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet laukkusi.

Huollamme ja korjaamme palvelun kautta saapuneet laukut huolella ja tuomme ne myyntiin verkkokauppaamme.

Laitetaan hyvä kiertämään!

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.