SULO huivi kanerva

149,00 

SULO kietaisee pehmeään syleilyynsä ja pitää sinut lämpimänä tiukemmissakin pakkasissa! Huivi on neulottu Suomessa ihanan pehmeästä merinovillasta. Neulos on yksiväristä, sileää neulosta ja reunaa somistaa nahkainen PIHKA collection -merkki. Täydennä lookki samansävyisellä pipolla tai leikittele värien kanssa ja yhdistä rohkeasti toiseen mallistomme värivaihtoehtoon!

Materiaali: Mulesing-vapaa ja Ökö-Tex 100 -standarin mukainen 100% merinovilla
Mitat: 
190 x 70 cm
Hoito-ohjeet:
Huivi on vesipestävä. Suosittelemme hellävaraista käsinpesua villalle tarkoitetulla pesuaineella. Muotoile huivi kosteana ja kuivaa tasossa.

6 varastossa

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.