Ale!

SÄVY pipo pistaasi

49,00 

SÄVY pipo tuo piristystä talveen ihanien heleiden sävyjen kautta! Pipo on valmistettu Suomessa pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta. Voit kääntää pipon reunuksen tyyliisi sopivalla tavalla joko kerran tai kahdesti. Pipon reunaa somistaa nahkainen PIHKA collection -merkki. Täydennä lookki samansävyisellä huivilla tai leikittele värien kanssa ja yhdistä rohkeasti toiseen mallistomme värivaihtoehtoon!

Materiaali: Mulesing-vapaa ja Ökö-Tex 100 -standarin mukainen 100% merinovilla
Hoito-ohjeet: Pipo on vesipestävä. Suosittelemme hellävaraista käsinpesua villalle tarkoitetulla pesuaineella. Muotoile pipo kosteana ja kuivaa tasossa.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.