SEMPRE olkalaukku musta

320,00 

SEMPRE laukku on luotu luottokumppaniksesi, joka soveltuu mihin vain ja koska vain käytettäväksi. Laukun nimen juuret ovat italian kielessä, sempre – aina. Nimi symboloi monipuolisuutta ja jatkuvuutta – tämä persoonallinen mutta ajaton laukku kulkee mukanasi vuodesta toiseen.

Laukun kansi eli läppä on vahvistettua puuvilla-polyesterkangasta ja se kiinnittyy napakalla magneettilukolla. Laukussa on kaksi isoa haitaritaskua, joista toisessa on vetoketjukiinnitys. Isojen taskujen väliin jää lisäksi ovela, pieni salatasku pientavaroillesi. Kansi sekä laukun etuseinämä ovat vuoritettuja, muut osat ovat vuorittamattomia. Laukun mukana tulee leveä, säädettävä olkahihna. Olkahihna on irrotettava, ja sen ansiosta voit käyttää laukkua myös kädessä pidettävän kirjekuorilaukun tapaan.

Jokainen SEMPRE laukku on uniikki kankaan kuvioinnin ja kaavan asettelun ansioista. Kankaan graafinen harmonisuus mukailee laukun pehmeitä muotoja.

PIHKA x Johanna Gullichsen yhteistyömalliston laukuissa yhdistyvät  PIHKA collectionin tuttu muotokieli, Johanna Gullichsenin valloittava Doris-kangas sekä laadukas kotimainen käsityö. Laukuissa käytetty kangas kudotaan ja kaikki malliston laukut valmistetaan pientuotantona Suomessa.

Materiaali: Laukun nahkaosat ovat vastuullisesti tuotettua ruotsalaista naudannahkaa. Tekstiiliosa 70% villaa, 30% polyesteria
Mitat: n.22 x 28 x 4 cm (K x L x S)
Olkahihna: Leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia ja ne ommellaan vettähylkivällä Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilangalla, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta ja tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.