CODA olkalaukku sammal

170,00 

CODA laukku on litteä pikkulaukku ikimuistoisiin juhlahetkiin tai särmikkääksi arjen ilahduttajaksi. Nimi johdattelee musiikkitermistöön, coda – loppuosa. Pieni CODA laukku on suunniteltu kumppaniksi illan viimeisiin juhlaviin menoihin.

Laukku on mitoitettu sopivaksi tärkeille pikkutavaroillesi, jotka pysyvät hyvässä tallessa laadukkaan vetoketjukiinnityksen avulla. Kapea olkahihna on säädettävissä vartalosi mittoihin sopivaksi. Olkahihnan irrottamalla laukkusi muuntautuu juhlavaksi kirjekuorilaukuksi.

Jokainen CODA laukku on uniikki kankaan kuvioinnin ja kaavan asettelun ansioista. Kankaan graafinen harmonisuus mukailee laukun pehmeitä muotoja.

PIHKA x Johanna Gullichsen yhteistyömalliston laukuissa yhdistyvät  PIHKA collectionin tuttu muotokieli, Johanna Gullichsenin valloittava Doris-kangas sekä laadukas kotimainen käsityö. Laukuissa käytetty kangas kudotaan ja kaikki malliston laukut valmistetaan pientuotantona Suomessa.

Materiaali: Laukun nahkaosat ovat vastuullisesti tuotettua ruotsalaista naudannahkaa. Tekstiiliosa 70% villaa, 30% polyesteria
Mitat: n. 15 x 22 cm (K x L )
Olkahihna: Leveys 2 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm. Mikäli haluat tilata kapean olkahihnan lisäksi esimerkiksi leveän tikatun olkahihnan, voit tilata sen erikseen täältä.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.