HUPI olkalaukku vaaleanpunainen

269,00 

HUPI olkalaukku syntyi elämän tasapainosta. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hetkestä ja pitämään hauskaa! HUPI kulkee mukanasi kun haluat vaihtaa vapaalle. Leveä hihna antaa laukulle tyylikkään sporttisen vaikutelman! Hihnan poistamalla saat siitä elegantin ja söpön iltalaukun. Myös kantohihnan voi poistaa, jolloin HUPI sulautuu kauniisti iltapukuusi. Tuotekuvista huolimatta, myös laukun kansi eli läppä on pintanahkaa. Laukun materiaali ja väri näkyy kuvissa, joissa laukku on Jennin päällä.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa.

Materiaali: Olemme valinneet PIHKA olkalaukkujen päämateriaaliksi nahan, sillä se on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali. Nahka on karjatalouden sivutuote. Käyttämämme nahka tulee Euroopasta.
Mitat: n. 15 x 20 x 5 cm (K x L x S), yläreunan leveys n. 17 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan leveys on 4 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm. Myös kantokahva on nepparilla irrotettavissa.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.