ROIHU olkalaukku konjakki

329,00 

ROIHU syntyi elämänpalosta. Siitä tunteesta, joka roihuaa sydämessä kun asioita tehdään intohimolla. ROIHU on suunniteltu laukuksi, joka kulkee mukanasi niin töissä kuin vapaalla. Se muuntautuu käytännöllisestä olkalaukusta kauniiksi kädessä kannettavaksi laukuksi olkahihnan poistamalla. Myös kantohihnan saa irti. Laukussa on takatasku puhelimelle ja sisätasku huulipunalle tai muille pikkutavaroille.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa. Tutustu Jennin Instagram-tiliin @jenalexandrova.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat: korkeus n. 20 cm, pohjan leveys n. 29 cm ja syvyys 7 cm, yläreunan leveys n. 25 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

3 varastossa

PIHKA x Jenni -mallisto on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa laukkujen muotoja ja värejä myöden. Olemme valinneet mallistoon värikartan, joka on samaan aikaan ajankohtainen ja aikaa kestävä.

Hyvästä suunnittelusta huolimatta, aina joku väri jää huomaamatta. Minkä värisen laukun sinä haluaisit? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin väripersonointeja – saat laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä +358 45 153 2127, tai jätä meille yhteystietosi ja ideasi räätälöinnin suhteen, ja me palaamme asiaan pian.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.