Pre-sale HUPI laventeli

269,00 

ENNAKKOMYYNTI ON AUKI! Päätimme tuoda kevään kunniaksi PIHKA x Jenni -laukkumallistoon kolme Jennin lempiväriä – voimakkaan ja rehellisen punaisen, klassisen tyylikkään hiekan sekä raikkaan laventelin. Ole mukana ensimmäisten joukossa, jotka saavat käyttöönsä nämä ihanat laukut! Ennakkomyynti on käynnissä 19.2.-7.3.2021.

HUOM! Laukku on ennakkomyynnissä ja arvoitu toimitusaika on maalis-toukokuussa. Kaikki tilaamamme nahka valmistetaan ja värjätään tarpeidemme mukaan – näin vältytään ylituottamiselta.⁠ Toimitusaika poikkeaa siis ennakkomyynnin vuoksi tavallisesta toimitusajastamme. Olemme yhteydessä valmistusajan tarkennettua jokaisen ennakkomyynnin asiakkaaseen henkilökohtaisesti. Hyvää kannattaa odottaa!

HUPI syntyi elämän tasapainosta. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hetkestä ja pitämään hauskaa! HUPI kulkee mukanasi kun haluat vaihtaa vapaalle. Leveä hihna antaa laukulle tyylikkään sporttisen vaikutelman! Hihnan poistamalla saat siitä elegantin ja söpön iltalaukun. Myös kantohihnan voi poistaa, jolloin HUPI sulautuu kauniisti iltapukuusi. Tuotekuvista huolimatta, myös laukun kansi eli läppä on pintanahkaa. Laukun materiaali ja väri näkyy kuvissa, joissa laukku on Jennin päällä.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat: korkeus n. 15 cm, pohjan leveys n. 20 cm ja syvyys 5 cm, yläreunan leveys n. 17 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm. Myös kantokahva on nepparilla irrotettavissa.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.