ENNAKKOMYYNTI PÄÄTTYNYT – HUPI olkalaukku konjakki

ENNAKKOMYYNTI!

Ennen PIHKA x Jenni -yhteistyömalliston päättymistä haluamme hemmotella asiakkaitamme ennakkomyynnillä. Moni teistä on toivonut mahdollisuutta ostaa HUPI olkalaukkuja aikaisempien mallistojen väreissä. Suuren kysynnän vuoksi olemme päättäneet tuoda HUPI olkalaukun suosikkivärit vielä hetkeksi takaisin!

Teidän toiveestanne olemme valinneet ennakkomyyntiin vaaleanpunaisen, sinisen ja konjakin väriset HUPI olkalaukut – tällä hetkellä myynnissä olevien värien lisäksi. Teethän ennakkotilauksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.3.2023. Näin sinunkin lempilaukkusi ehtii mukaan tilaukseen. Tuotteita ei ole valmiiksi varastossa, joten valmistamme laukut tilauksien mukaan ja toimitamme ne huhtikuun aikana. Tiedotamme tarkemmin toimituksen ajankohdasta vielä lähempänä.

HUPI syntyi elämän tasapainosta. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hetkestä ja pitämään hauskaa! HUPI kulkee mukanasi kun haluat vaihtaa vapaalle. Leveä hihna antaa laukulle tyylikkään sporttisen vaikutelman. Laukku on ihanan monipuolinen – hihnan poistamalla saat siitä elegantin ja söpön iltalaukun. Myös kantohihnan voi poistaa, jolloin HUPI sulautuu kauniisti iltapukuusi.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa.

  • kiiltävät hopean sävyiset metalliosat
  • kannen kiinnitys magneettilukolla
  • vetoketjukiinnitys
  • pieni sisätasku
  • neppareilla irroitettava kantohihna
  • vuoritettu sivuosia lukuun ottamatta

Mitat: korkeus n. 15 cm, pohjan leveys n. 20 cm ja syvyys 5 cm, yläreunan leveys n. 17 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm
Materiaali: 100% naudannahka espanjalaisen Palomeres Piel:n tehtaalta, Leather Working Group auditoitu
Vuorin materiaali: 100% naudannahka italialaisen Mastrotton tehtaalta, Leather Working Group kultamitaliluokitus

    Avainlippu       Design from Finland

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.