HILMA – irrotettavat hihnat vaunuihin ja rattaisiin

49,00 

Kuka on kyllästynyt tylsiin hoitolaukkuihin? Meillä on hyviä uutisia: saat muunnettua oman PIHKA olkalaukkusi tyylikkääksi hoitolaukuksi irrotettavien HILMA hihnojen avulla. Hihnat on suunniteltu kiinnitettäväksi vaunujen ja rattaiden työntöaisaan. Voit makusi ja laukkusi koon mukaan asetella laukun juuri haluamaasi kohtaan – keskelle aisaa tai lähelle vaunukopppaa. HILMA hihnat kiinnitetään laukkuun karbiinihakojen avulla siihen kohtaan, jossa olkahihna tavallisesti olisi. Aisaan hihnat kiinnitetään hihnalenkissä kiinni olevien neppareiden avulla.

Paketin mukana tulee kaksi HILMA hihnaa – yksi hihna molempiin päihin laukkua.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat:
hihnan leveys 4 cm, lenkin pituus taitettuna ja neppari suljettuna 17 cm keskikohdasta karbiinihaan päähän

 
Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.