SULO huivi pistaasi

130,00 

HUOM! Poistuva tuote.

SULO kietaisee pehmeään syleilyynsä ja pitää sinut lämpimänä tiukemmissakin pakkasissa! Huivi on neulottu Suomessa ihanan pehmeästä merinovillasta. Neulos on yksiväristä, sileää neulosta. Leikittele värien kanssa ja yhdistä rohkeasti neulemallistomme pipoihin ja laukkuihin! HUOM! Tuotteen kansikuvasta huolimatta, huivissa ei ole nahkaista tuotetägiä, vaan pesulappuun ommeltu kankainen logolappu.

Materiaali: Mulesing-vapaa ja Ökö-Tex 100 -standarin mukainen 100% merinovilla
Mitat: 
190 x 70 cm
Hoito-ohjeet:
Huivi on vesipestävä. Suosittelemme hellävaraista käsinpesua villalle tarkoitetulla pesuaineella. Muotoile huivi kosteana ja kuivaa tasossa.

6 varastossa

 

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.