SÄVY pipo pistaasi

60,00 

HUOM! Poistuva tuote.

SÄVY pipo tuo piristystä talveen ihanien heleiden sävyjen kautta! Pipo on valmistettu Suomessa pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta. Voit kääntää pipon reunuksen tyyliisi sopivalla tavalla joko kerran tai kahdesti. Pipon reunaa somistaa nahkainen PIHKA collection -merkki. Täydennä lookki samansävyisellä huivilla tai leikittele värien kanssa ja yhdistä rohkeasti toiseen mallistomme värivaihtoehtoon!

Materiaali: Mulesing-vapaa ja Ökö-Tex 100 -standarin mukainen 100% merinovilla
Hoito-ohjeet: Pipo on vesipestävä. Suosittelemme hellävaraista käsinpesua villalle tarkoitetulla pesuaineella. Muotoile pipo kosteana ja kuivaa tasossa.

Varasto loppu

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.