Ale!

KOMBOALE – SÄVY pipo & SULO huivi

75,00 

Goodbye winter, welcome spring! Myymme viimeiset PIHKA pipot ja huivit kombohintaan 75€ (norm. 190€). Yhdistele itsellesi mieluinen väripari piposta ja huivista.​​​​​​​​ 

SÄVY pipo tuo piristystä talveen heleiden sävyjen kautta! Voit kääntää pipon reunuksen tyyliisi sopivalla tavalla, sillä pipossa ei ole asetettua kääntöreunaa. SULO huivi kietaisee pehmeään syleilyynsä ja pitää sinut lämpimänä tiukemmissakin pakkasissa! Neulos on yksiväristä, sileää neulosta. Neuleemme on valmistettu Suomessa pehmeästä ja lämpimästä merinovillasta.

Materiaali: Mulesing-vapaa ja Ökö-Tex 100 -standarin mukainen 100% merinovilla
Huivin mitat:
190 x 70 cm
Hoito-ohjeet:
Neuleet ovat vesipestäviä. Suosittelemme hellävaraista käsinpesua villalle tarkoitetulla pesuaineella. Muotoile neuleet kosteana ja kuivaa tasossa.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.