Sekavärinen nahkapalapussi

15,00 

Olemme valinneet PIHKA tuotteiden päämateriaaliksi nahan, sillä se on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali. Nahka on karjatalouden sivutuote. Kaikki käyttämämme nahka tulee Euroopasta. PIHKA laukuissa käytetty nahka on paksuudeltaan 1,6-1,8 mm paksuista ja tunnultaan melko pehmeää.

Nahan vastuullisuus rakentuu lukuisista eri seikoista, kuten eläinten hyvinvoinnista, kuljetusmatkoista sekä veden ja kemikaalien käytöstä. Kun tilaamme PIHKA collectionissa käytetyn nahan tehtaasta, joka on pitkällä omassa vastuullisuustyössään ja jolle on myönnetty tästä työstä tunnustuksia, voimme luottaa siihen, että käyttämämme materiaali täyttää meidän korkeat vastuullisuus- ja laatuvaatimuksemme.

Nahka sopii monipuolisesti erilaisten pienten ja suurten askartelujen sekä käsitöiden materiaaliksi. Laukkujen lisäksi nahalle löytyy rajattomasti erilaisia käyttökohteita, vaikkapa sisustuksessa keittiön ovien kahvoina.

Nahkapalat myydään 3 litran pusseissa. Jokainen palapussi on uniikki, sillä ne on koottu PIHKA laukkujen valmistuksessa syntyneistä ylijäämäpaloista. Pussien nahoista suurin osa on ruskean ja mustan sävyisiä, mutta joukossa on myös muun värisiä nahkapaloja. Erilaiset pintakuviot ja -jäljet, kuten arvet, ovat nahalle ominaisia ja kuuluvat materiaalin luonteeseen.

Nahka on hyvin hoidettuna lähes ikuinen materiaali! Löydät täältä löydät suosituksemme nahan hoitoon.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.