PIHKA hukkapussi L (10 l)

40,00 

Laadukkaasta tuotantomme ylijäämänahasta koottu PIHKA hukkapussi sopii täydellisesti diy-askarteluun ja muiden pientuotteiden valmistamiseen!

Olemme valinneet PIHKA tuotteiden päämateriaaliksi nahan, sillä se on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali. Nahka on karjatalouden sivutuote ja kaikki käyttämämme nahka on laadukasta eurooppalaista nahkaa. PIHKA laukuissa käytetty nahka on paksuudeltaan 1,6-1,8 mm paksuista ja tunnultaan melko pehmeää. Palojen koot vaihtelevat, mutta ne ovat tavallisesti noin 10 x 10 cm – 30 x 30 cm kokoisia.

Nahan vastuullisuus rakentuu lukuisista eri seikoista, kuten eläinten hyvinvoinnista, kuljetusmatkoista sekä veden ja kemikaalien käytöstä. Kun tilaamme PIHKA collectionissa käytetyn nahan tehtaasta, joka on pitkällä omassa vastuullisuustyössään ja jolle on myönnetty tästä työstä tunnustuksia, voimme luottaa siihen, että käyttämämme materiaali täyttää meidän korkeat vastuullisuus- ja laatuvaatimuksemme.

Nahka sopii monipuolisesti erilaisten pienten ja suurten askartelujen sekä käsitöiden materiaaliksi. Laukkujen lisäksi nahalle löytyy rajattomasti erilaisia käyttökohteita, vaikkapa sisustuksessa keittiön ovien kahvoihin tai diy-koruihin.

Jokainen palapussi on uniikki, sillä se on koottu PIHKA laukkujen valmistuksessa syntyneistä ylijäämäpaloista. Pussien nahoista suurin osa on ruskean ja mustan sävyisiä, mutta joukossa on myös muun värisiä nahkapaloja. Erilaiset pintakuviot ja -jäljet, kuten arvet, ovat nahalle ominaisia ja kuuluvat materiaalin luonteeseen.

Nahka on hyvin hoidettuna lähes ikuinen materiaali! Löydät täältä suosituksemme nahan hoitoon.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.