NIPPU johtojenjärjestelijä

26,00 

NIPPU johtojenjärjestelijä on täydellinen lahjaidea! Setin mukana tulee kolme NIPPU johtojenjärjestelijää – yksi isompi ja kaksi pienempää. Isompi on suunniteltu tietokoneen johdolle  ja pienemmät puhelimen laturille tai nappikuulokkeille. Jokainen NIPPU setti on yksilöllisesti koottu ja värit vaihtelevat kulloisenkin PIHKA malliston kausivärivalikoiman mukaan. Kirjoitathan ostoskorissa tilauksen lisätietoihin, mikäli haluat NIPPU setin yksivärisenä.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka, metallineppari

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.