UNIIKKI VIENO konjakki

269,00 

PIHKA uniikit on ilosta väreilevä mallisto, jossa tuttujen laukkujen mielenkiintoiset muodot heräävät henkiin yllättävien väriyhdistelmien kautta. Uniikit laukut on suunniteltu arjen luottokumppaneiksi ja valopilkuiksi kaikille yksilöllistä kauneutta arvostaville. Rajatun erän PIHKA uniikit -laukkuja pääset ihastelemaan liikkeessämme Punanotkonkadulla Helsingissä.

Konjakin ja kanelin värinen VIENO laukku kätkee sisäänsä lämpimän kuparin värisen vuorinahan. Muutoin laukku on tuttu ja rakas, perinteisestä kiikarilaukusta inspiraationsa saanut VIENO. Laukun soikea pohja luo mielenkiintoisen muodon laukulle, jossa on sisätasku avaimille, maksukorteille ja huulipunalle. Laukun kansi eli läppä kiinnittyy napakalla magneettilukolla. Irrotettavan olkahihnan ansiosta koko laukun ilme muuttuu, kun vaihdat hihnan jo varastoistasi löytyvään olkahihnaan.

Materiaali: vastuullisesti tuotettua eurooppalaista naudannahkaa
Mitat: 
n. 20 x 23 (K x L), pohjan mitat n. 16 x 7 cm (L x S)
1,5 cm olkahihna: Olkahihna on irrotettava, ja sen leveys on 1,5 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm.

3 varastossa

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja, lisätaskuja tai hihnasäätöjä. Saat esimerkiksi laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.