UNIIKKI VIENO hiekka

269,00 

PIHKA uniikit on ilosta väreilevä mallisto, jossa tuttujen laukkujen mielenkiintoiset muodot heräävät henkiin yllättävien väriyhdistelmien kautta. Uniikit laukut on suunniteltu arjen luottokumppaneiksi ja valopilkuiksi kaikille yksilöllistä kauneutta arvostaville. Rajatun erän PIHKA uniikit -laukkuja pääset ihastelemaan liikkeessämme Punanotkonkadulla Helsingissä.

Hiekan ja sitruunan värinen VIENO laukku kätkee sisäänsä heleän kultaisen vuorinahan. Muutoin laukku on tuttu ja rakas, perinteisestä kiikarilaukusta inspiraationsa saanut VIENO. Laukun soikea pohja luo mielenkiintoisen muodon laukulle, jossa on sisätasku avaimille, maksukorteille ja huulipunalle. Laukun kansi eli läppä kiinnittyy napakalla magneettilukolla. Irrotettavan olkahihnan ansiosta koko laukun ilme muuttuu, kun vaihdat hihnan jo varastoistasi löytyvään olkahihnaan.

Materiaali: vastuullisesti tuotettua eurooppalaista naudannahkaa
Mitat: 
n. 20 x 23 (K x L), pohjan mitat n. 16 x 7 cm (L x S)
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

2 varastossa

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja, lisätaskuja tai hihnasäätöjä. Saat esimerkiksi laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.