ROIHU musta

329,00 

HUOM! Tuotekuvista huolimatta, myös laukun kansi eli läppä on pintanahkaa. Laukun materiaali näkyy kuvissa, joissa laukku on Jennin päällä. Laukun väri on musta pintanahka.

ROIHU syntyi elämänpalosta. Siitä tunteesta, joka roihuaa sydämessä kun asioita tehdään intohimolla. ROIHU on suunniteltu laukuksi, joka kulkee mukanasi niin töissä kuin vapaalla. Se muuntautuu käytännöllisestä olkalaukusta kauniiksi kädessä kannettavaksi laukuksi olkahihnan poistamalla. Myös kantohihnan saa irti. Laukussa on takatasku puhelimelle ja sisätasku huulipunalle tai muille pikkutavaroille.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat: korkeus n. 20 cm, pohjan leveys n. 29 cm ja syvyys 7 cm, yläreunan leveys n. 25 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

6 varastossa

PIHKA x Jenni -mallisto on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa laukkujen muotoja ja värejä myöden. Olemme valinneet mallistoon värikartan, joka on samaan aikaan ajankohtainen ja aikaa kestävä.

Hyvästä suunnittelusta huolimatta, aina joku väri jää huomaamatta. Minkä värisen laukun sinä haluaisit? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin väripersonointeja – saat laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä +358 45 153 2127, tai jätä meille yhteystietosi ja ideasi räätälöinnin suhteen, ja me palaamme asiaan pian.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.