Räätälöity laukku valitsemillasi väreillä ja ominaisuuksilla

PIHKA laukut tunnistaa jo kaukaa niiden värikkyydestä, yksinkertaisen miellyttävästä muotoilusta sekä tikkaamattomista, kasviparkitusta nahasta valmistetuista olkahihnoista. Vaalean ja kirkkaan värisissä laukuissa on aina nuden väriset olkahihnat, tummissa taas mustat.⁠

Toivoisitko PIHKA laukkuun kuitenkin jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja, lisätaskuja tai kokojen muutoksia. Saat esimerkiksi laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta.

Kuvat ovat esimerkkejä sinulle räätälöidystä tuotteesta. Esimerkiksi kuvan PIENI ARMI olkalaukkuun on käytetty aprikoosin ja konjakin värejä, kun normaalisti laukkumme ovat yksivärisiä erivärisellä olkahihnalla höystettynä. Mitä värejä sinä valitsisit omaan laukkuusi? Värien suunnittelu on ihanaa! Ja mikä parasta, voit suunnitella meidän kanssa IHAN OIKEASTI lempituotteesi suosikkiväreissäsi!

Valikossa olevassa VIRTA shopperissa on muokattu koko. Laukku on mitoitettu tavallista suuremmaksi korottamalla sitä muutamalla sentillä. Sinun on mahdollista siis saada laukkusi juuri siinä koossa kuin käyttösi sitä vaatii!

Sinä pääset osallistumaan suunnitteluun ja laukun vastuullinen valmistaminen jää meille. Miltä kuulostaa tarpeidesi mukaan räätälöity käsin tehty kotimainen laukku? Räätälöinneissä ole yhteydessä +358 45 153 2127, tai jätä meille yhteystietosi ja ideasi räätälöidyn tuotteen suhteen, ja me palaamme asiaan pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.