NEW VIENO konjakki

249,00 

VIENO on saanut uuden ilmeen laukun kannen päivitetyillä tikkauksilla ja kannen vuorituksella. Muutoin laukku on tuttu ja rakas, perinteisestä kiikarilaukusta inspiraationsa saanut VIENO. Laukun soikea pohja luo mielenkiintoisen muodon laukulle, jossa on sisätasku avaimille, maksukorteille ja huulipunalle.

Voit valita laukkuusi pidemmän kapean olkahihnan tai hieman lyhyemmän ja leveän hihnan. Vaihtamalla hihnan toiseksi koko laukun ilme muuttuu klassisesta luottolaukusta urbaaniksi lempilaukuksi. Konjakin värisen laukun kanssa tulee nuden värinen, kasviparkitusta nahasta valmistettu olkahihna. Voit itse valita, haluatko laukkuusi mieluiten 2 cm vai 4 cm leveän olkahihnan.

Laukun tuotekuvissa olevista sisäkuvista poiketen, laukussa on vuoritettu kansi  ja metallisilla hakalukoilla irrotettava olkahihna.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka, irrotettava ja säädettävä olkahihna valmistettu kasviparkitusta naudannahasta
Mitat: n. 20 x 23 (K x L), pohjan mitat n. 16 x 7 cm (L x S)
2 cm leveä olkahihna: Olkahihna on irrotettava, ja sen leveys on 2 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm.
4 cm leveä olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja, lisätaskuja tai hihnasäätöjä. Saat esimerkiksi laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.