Ale!

KELMI

469,00  398,00 

HUOM! Laukun kannessa eli läpässä on pieni, n. 5 mm kokoinen, tumma piste, joka ei vaikuta laukun käytettävyyteen. Tämä kauneuspilkku on huomioitu laukun hinnassa.

Klassinen KELMI salkku on valmistettu paksusta kasviparkitusta nahasta. Laukussa on monta taskua, mikä helpottaa tavaroiden järjestyksessä pysymistä. Laukku on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja 13”/15″ -tietokoneelle sopivaksi. Tarkista koneesi mitat, sillä osa 15″ -tietokoneista mahtuu hyvin reppuun.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen kasviparkittu naudannahka
Mitat: n. 23 x 33 x 12 cm (K x L x S)

 
Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja, lisätaskuja tai hihnasäätöjä. Saat esimerkiksi laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.