HUPI aprikoosi

269,00 

Heleän aprikoosin värisiä HUPI laukkuja saa taas! Toukokuisen ennakkomyynnin jälkeen saimme paljon toiveita, teiltä ihanilta asiakkailta, tehdä laukkua vielä lisää. Osalta ennakkomyynti oli mennyt sivu suun, toiset olivat heränneet aprikoosin värin hehkuun vasta kesän tultua. Yhtä kaikki, yleisön pyynnöstä toivevärinä: HUPI laukku herkän vaaleanpunertavassa aprikoosin sävyssä.

HUPI syntyi elämän tasapainosta. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hetkestä ja pitämään hauskaa! HUPI kulkee mukanasi kun haluat vaihtaa vapaalle. Leveä hihna antaa laukulle tyylikkään sporttisen vaikutelman! Hihnan poistamalla saat siitä elegantin ja söpön iltalaukun. Myös kantohihnan voi poistaa, jolloin HUPI sulautuu kauniisti iltapukuusi.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa.

Materiaali: vastuullisesti tuotettu eurooppalainen naudannahka
Mitat: korkeus n. 15 cm, pohjan leveys n. 20 cm ja syvyys 5 cm, yläreunan leveys n. 17 cm
Olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm

Varasto loppu

PIHKA x Jenni -mallisto on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa laukkujen muotoja ja värejä myöden. Olemme valinneet mallistoon värikartan, joka on samaan aikaan ajankohtainen ja aikaa kestävä.

Hyvästä suunnittelusta huolimatta, aina joku väri jää huomaamatta. Minkä värisen laukun sinä haluaisit? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin väripersonointeja – saat laukun toivomassasi värissä 40 euron lisähinnasta. Räätälöinneissä ole yhteydessä +358 45 153 2127, tai jätä meille yhteystietosi ja ideasi räätälöinnin suhteen, ja me palaamme asiaan pian.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.