Ennakkomyynti Hupi

269,00 

HUOM! Laukku on ennakkomyynnissä ja arvoitu toimitusaika on kesäkuussa. 

Jenni Alexandrovan kanssa kartoitettiin alkuvuodesta HUPI olkalaukun lempivärejä, ja herkkä vaaleanpunertava aprikoosin sävy nousi monen toiveväreissä esille. Teetimme laukkua yhteensä kolme minierää tässä ihanassa kevätvärissä, ja joka kerta laukku myytiin ennätysajassa loppuun. Myös nyt ennakkomyynnistä huolimatta laukkua on saatavilla rajoittu erä.

Kaikki tilaamamme aprikoosin värinen nahka valmistetaan ja värjätään tarpeidemme mukaan, mikä on aivan mahtava juttu, sillä näin vältytään ylituottamiselta.⁠ Nyt tiedossamme on, että saamme lisää tätä ihanaa väriä toukokuun aikana ja uuden laukkuerän valmistukseen päästään kesäkuussa. Nahantoimittajaltamme saadun tiedon ja arvioidun valmistusaikataulun mukaan, saamme toimitettua ennakkomyynnissä tilatut aprikoosit HUPI olkalaukut vielä kesäkuun aikana. Huomaathan, että toimitusaika poikkeaa ennakkomyynnin vuoksi tavallisesta toimitusajastamme.

Tässä hetkessä ja aina muutoinkin, olemme nöyrän kiitollisia siitä, että te meidän rakkaat asiakkaat suositte suomalaista designea ja käsityötä. Kiitos!

Hupi syntyi elämän tasapainosta. Kiireen keskellä on hyvä pysähtyä nauttimaan hetkestä ja pitämään hauskaa!

Hupi kulkee mukanasi kun haluat vaihtaa vapaalle. Leveä hihna antaa laukulle tyylikkään sporttisen vaikutelman! Hihnan poistamalla saat siitä elegantin ja söpön iltalaukun. Myös kantohihnan voi poistaa, jolloin Hupi sulautuu kauniisti iltapukuusi. Värejä on neljä: musta, konjakki, sininen ja aprikoosi.

Aprikoosin väriseen laukkuun voit valita kapean tai leveän olkahihnan. Vasemmassa valikossa on kuva konjakin värisestä PIENI ARMI olkalaukusta, jossa on esimerkki kapeasta olkahihnasta.

PIHKA x Jenni -malliston laukut on suunniteltu yhteistyössä Jenni Alexandrovan kanssa.

Materiaali: vastuullisesti tuotettua eurooppalaista pintanahkaa
Mitat: korkeus n. 15 cm, pohjan leveys n. 20 cm ja syvyys 5 cm, yläreunan leveys n. 17 cm
Leveä olkahihna: Irrotettavan ja kahdella nepparilla säädettävän olkahihnan mitat ovat: leveys 4 cm, lyhin säädetty pituus 98 cm ja pisin 105 cm
Kapea olkahihna: Olkahihna on irrotettava, ja sen leveys on 1,5 cm. Hihnan lyhin säädetty pituus 107 cm ja pisin 120 cm.

 
Poista

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.