Lahjakortti puukenkäkurssille

250,00 

Anna ystävällesi tai läheisellesi mieleenjäävä elämyslahja!

PIHKA puukenkäkurssilla valmistetaan ajattomat puukengät omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Mukaan voi huoletta tulla, vaikka lahjansaajalla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa.

Jalkineissa käytetään materiaalina Pihkan varastoista löytyviä materiaaleja. Värin voit valita mistä tahansa jalkineen valmistukseen soveltuvasta nahasta. Pohjana toimii Tallan kotimainen koivupohja, johon on lisätty kumi, joka tekee kengistä säänkestävämmät ja lisää pohjan pitoa ja käyttömukavuutta.

Lahjakortti kattaa laadukkaat materiaalit, lasin kuplivaa sekä valmiiden kenkien postituksen.

Neljä tuntia kestävä puukenkäkurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

PIHKA puukenkäkurssilla on valmistettavissa kaksi kaunista kenkämallia – harmonisen särmikäs Hetki ja moderni sirolinjainen Hehku. Kurssilla valmistetaan kengän päällineulokset  ja kengät menevät tämän jälkeen Tallan puukenkätehtaalle kiinnitettäväksi koivupohjaan.

Mukavan kurssikokemuksen lisäksi lahjansaaja saa itse tehdyt puukengät, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Puukengät ovat ihanan monikäyttöiset – ne sopivat niin erityisiin juhlahetkiin, mukaviksi työkengiksi kuin trendikkäiksi kesäkengiksikin!

Voit tilata lahjakortin paperisena tai sähköisenä. Valitessasi sähköisen toimituksen, lähetämme lahjakortin sähköpostiisi muutaman päivän sisällä tilauksestasi. Kiireellisissä tapauksissa kirjoita tilauksen viestikenttään lisätietoja toivomastasi toimitusaikataulusta.

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Toimitus: Laukkujen postitoimitus- ja pakkauskulut ovat 7,90€, pikkupakettien 4,90€. DHL ovelle pakettina toimitus maksaa 13,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.