Lahjakortti pikkulaukku­kurssille

160,00 

Anna ystävällesi tai läheisellesi mieleenjäävä elämyslahja!

Nelintuntisella PIHKA pikkulaukkukurssilla lahjansaaja pääsee kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan käsilaukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Mukaan voi huoletta tulla, vaikka lahjansaajalla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssista saa itse valmistamansa kestävän tuotteen, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Kurssilla on valmistettavissa kaksi eri käsilaukkua – Agata– tai Kielo -olkalaukut. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään Pihkan varastoista löytyviä kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Poista

Anna ystävällesi tai läheisellesi mieleenjäävä elämyslahja!

PIHKA pikkulaukkukurssilla lahjansaaja pääsee kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan laukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Mukaan voi huoletta tulla, vaikka kurssilaisella ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saa kestävän itse tehdyn pikkulaukun, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA pikkulaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri käsilaukkua – kirjekuorimallinen Agata ja kiikarilaukusta inspiraationsa saanut Kielo. Kurssilainen saa itsevalita, kumman laukun valmistaa!

Laukut ovat malleiltaan ja mitoiltaan sekä arkeen että juhlaan sopivia. Litteän kirjekuorilaukun Agatan mitat ovat (korkeus ja leveys) noin 15×25 cm, ja pyöreäpohjaisen Kielon (korkeus, leveys ja syvyys) noin 18x20x7 cm. Molemmissa laukuissa voi valmistaa olkahihnan itselleen sopivan mittaisiksi.

Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä ruotsalaisia kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssipäivän kesto on klo 11–15.

Lahjansaaja voi varata paikan kurssille verkkokaupan kautta tai kivijalkamyymälästämme. Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisen jälkeen.

Postitoimitus: Maksuton toimitus kaikissa tilauksissa vuoden 2019 loppuun asti.

Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.

Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.

Kurkkaa myös nämä