Lahjakortti pikkulaukku­kurssille

170,00 

Voit tilata lahjakortin paperisena tai sähköisenä. Valitessasi sähköisen toimituksen, lähetämme lahjakortin sähköpostiisi muutaman päivän sisällä tilauksestasi. Kiireellisissä tapauksissa kirjoita tilauksen viestikenttään lisätietoja toivomastasi toimitusaikataulusta.

Poista

Anna ystävällesi tai läheisellesi mieleenjäävä elämyslahja!

PIHKA pikkulaukkukurssilla lahjansaaja pääsee kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan laukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Mukaan voi huoletta tulla, vaikka kurssilaisella ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saa kestävän itse tehdyn pikkulaukun, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA pikkulaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri käsilaukkua – kirjekuorimallinen AGATA ja kiikarilaukusta inspiraationsa saanut KIELO. Kurssilainen saa itse valita, kumman laukun valmistaa!

Laukut ovat malleiltaan ja mitoiltaan sekä arkeen että juhlaan sopivia. Litteän AGATA kirjekuorilaukun mitat ovat (korkeus ja leveys) noin 15×25 cm, ja pyöreäpohjaisen KIELO laukun (korkeus, leveys ja syvyys) noin 18x20x7 cm. Molemmissa laukuissa voi valmistaa olkahihnan itselleen sopivan mittaisiksi.

Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä ruotsalaisia kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa tai Punanotkonkadulla Helsingissä. Työpajan hinta 170 € sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, opetuksen ja hyvän meiningin. Kurssin kesto on 4 h. Lahjansaaja voi varata paikan kurssille verkkokaupan kautta tai kivijalkamyymälästämme. Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisen jälkeen.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.