Lahjakortti lempilaukkuworkshopiin

190,00 

Anna ystävällesi tai läheisellesi mieleenjäävä elämyslahja!

PIHKA lempilaukkukurssilla valmistetaan kaunis pikkulaukku ammattitaitoisessa ohjauksessa. Mukaan voi huoletta tulla, vaikka lahjansaajalla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa.

PIHKA lempilaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri laukkumallia – olan yli vedettäväksi soveltuva veikeä vyölaukku EFFI ja harmonisen kaunis kirjekuorilaukku LINA. Lahjansaaja voi itse valita, kumman laukun valmistaa. Laukun valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä materiaaleja. Värin voi valita mistä tahansa laukkumallin valmistukseen soveltuvasta nahasta.

Lahjakortti kattaa laadukkaan eurooppalaisen nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

Neljä tuntia kestävä lempilaukkukurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Helsingin keskustassa. Yhdistetty työ- ja liiketila sijaitsee Korkeavuorenkadun ja Punanotkonkadun kulmassa, kartalla osoite on Punanotkonkatu 4.

Mukavan kurssikokemuksen lisäksi lahjansaaja saa kestävän itse tehdyn laukun, josta on iloa ja hyötyä vuosiksi eteenpäin.

Voit tilata lahjakortin paperisena tai sähköisenä. Valitessasi sähköisen toimituksen, lähetämme lahjakortin sähköpostiisi muutaman päivän sisällä tilauksestasi. Kiireellisissä tapauksissa kirjoita tilauksen viestikenttään lisätietoja toivomastasi toimitusaikataulusta.

Meille on tärkeää, että PIHKA laukkusi säilyy rinnallasi vuodesta toiseen. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, Sastamalassa tai Ullanlinnan work/shop tiloissamme ensiluokkaisen laadukkaasta nahasta. Nahkamme tulee eurooppalaisilta tehtailta, jotka ovat Leather Working Groupin auditoimia. Ompeluun käytämme vettähylkivää Serafil Wre (water-repellent and ecofriendly) polyesterilankaa, joka ei sisällä harmillisia kemikaaleja. 

Kotimaan toimitus: Posti 4,90€, DHL ovelle paketti 13,90€
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on normaalisti 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Takuu: Tuotteillamme on elinikäinen takuu kuluvien metalliosien osalta. Tarjoamme lisäksi huoltopalvelua kaikille tuotteillemme.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.