Tampere – pikkulaukku­kurssi la 13.11.

70,00 170,00 

HUOM! Covid-19-viruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi olemme ottaneet kursseillamme huomioon pienennetyt ryhmäkoot.

PIHKA pikkulaukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan laukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat kestävän itse tehdyn pikkulaukun, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

PIHKA pikkulaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri käsilaukkua – kirjekuorimallinen Agata ja kiikarilaukusta inspiraationsa saanut Kielo. Voit itse valita, kumman laukun valmistat!

Laukut ovat malleiltaan ja mitoiltaan sekä arkeen että juhlaan sopivia. Litteän kirjekuorilaukun Agatan mitat ovat (korkeus ja leveys) noin 15×25 cm, ja pyöreäpohjaisen Kielon (korkeus, leveys ja syvyys) noin 18x20x7 cm.Voit molemmissa laukuissa valmistaa olkahihnan itsellesi sopivan mittaisiksi. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä ruotsalaisia kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Kurssi järjestetään PIHKA collectionin tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa. Käynti liikkeeseen käy Kehräsaaren sisäpihan kautta, liike sijaitseee katutasossa.

Työpajan hinta 170 € sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssin aikataulu on klo 11-15. Pikkulaukkukurssille mahtuu 6 henkilöä (HUOM! covid-tilanteesta johtuen, otamme kurssille vain hallituksen suositusten mukaisen määrän osallistujia). Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.