Tampere – HELKA avainnauha­työpaja pe 11.12.

25,00 

Osallistu joulukuiseen työpajaan ja valmista itsellesi tai rakkaallesi kekseliäs HELKA avainnauha lempivärissäsi ja nimikirjaimillasi!

PIHKA työpajassa pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan avainnauhan omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä. Muistoksi työpajasta saat kestävän itse tehdyn avainnauhan, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Työpaja järjestetään KAUPPA | PIHKA. FAU. Hyttinen -myymälässä Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa. Liike sijaitsee Kehräsaaren sisäpihalla katutasossa ja liikkeeseen on esteetön sisäänkäynti.

Työpajan hinta 25 € sisältää laadukkaat materiaalit yhteen HELKA avainnauhaan sekä lasin kuplivaa. Voit kuitenkin tehdä workshopissa useamman avainnauhan! Jokaisesta ylimääräisestä avainnauhasta veloitamme 20€/kpl. Lisäavainnauhat veloitetaan vasta kurssipäivänä.

Järjestämme pe 11.12. kaksi työpajaa: ensimmäinen pidetään klo 16-17 ja toinen klo 17.30-18.30. Valitse ostoskoriin kumpaan työpajoista haluat osallistua! Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä kurssimaksua palauteta ilman lääkärintodistusta.

Kurssien osallistujamäärässä ja muissa järjestelyissä on otettu huomioon covid-19 -virustilanteen velvoittamat nykysuositukset. Otamme yhteen työpajaan 8 osallistujaa. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Poista

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.