Verkkokauppa

POP UP -laukkukurssi, Vaasan Taitokeskus, la 23.3.

160,00 

Kurssin hinta on 160 € (sis. materiaalit)
Kurssipäivä on la 23.3. klo 12-16

TULE TEKEMÄÄN LEMPILAUKKU OMIN KÄSIN

PIHKAn ja Vaasan Taitokeskuksen yhteistyössä järjestämällä pop up -laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan ekomuodin ja DIY:n hengessä käsilaukun ammattitaitoisessa ohjauksessa. Työpaja järjestetään Vaasan Taitokeskuksessa (Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa).

Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssista saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Valmistettavissa on mallistomme kaksi eri käsilaukkua. Toinen laukuista on suosittu Agata-kirjekuorilaukku, toinen kurssimallistomme uusin Kielo-olkalaukku. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Materiaalina käytetään kasviparkittua nahkaa, josta valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan kasviparkitun nahan, muut valmistusmateriaalit, opetuksen ja hyvän meiningin! Työpajaan mahtuu seitsemän osallistujaa.

Työpaja toteutuu, jos kurssille ilmoittautuu kuusi henkilöä. Asiakkaan itse peruessa osallistumisensa, kurssisuoritetta ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Jos kurssi perutaan, viestimme siitä kurssille ilmoittautuneille kaksi viikkoa ennen kurssipäivää. Kurssin peruuntuessa palautamme maksetut kurssisuoritteet.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista