Verkkokauppa

POP UP -laukkukurssi, PUF, Turku, pe 5.4.

70,00 160,00 

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. 

Kurssin hinta on 160 € (sis. materiaalit)
Kurssipäivä on pe 5.4. klo 16.30-20.30

TULE TEKEMÄÄN LEMPILAUKKU OMIN KÄSIN

PIHKAn ja PUF Design Marketin yhteistyössä järjestämällä pop up -laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan ekomuodin ja DIY:n hengessä käsilaukun ammattitaitoisessa ohjauksessa. Työpaja järjestetään Turussa (Forum Kortteli, Linnankatu 9-11).

Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssista saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Valmistettavissa on mallistomme kaksi eri käsilaukkua. Toinen laukuista on suosittu Agata-kirjekuorilaukku, toinen kurssimallistomme uusin Kielo-olkalaukku. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Materiaalina käytetään kasviparkittua nahkaa, josta valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan kasviparkitun nahan, muut valmistusmateriaalit, opetuksen ja hyvän meiningin! Työpajaan mahtuu kymmenen osallistujaa.

Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista