Verkkokauppa

POP UP -laukkukurssi, PUF, pe 12.10.

70,00 160,00 

Verkkokaupan kautta voit maksaa 70 € varausmaksun (loppuosa maksetaan kurssilla) tai koko kurssimaksun 160 €. 

Kurssin hinta on 160 € (sis. materiaalit)
Kurssipäivä pe 12.10. klo 16.30-20.30

TULE TEKEMÄÄN LEMPILAUKKU OMIN KÄSIN

PIHKAn ja Puffin yhteistyössä järjestämällä pop up -laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan ekomuodin ja DIY:n hengessä käsilaukun ammattitaitoisessa ohjauksessa. Työpaja järjestetään kotimaisen muodin ja muotoilun konseptimyymälä PUF Design Marketissa Turun keskustassa (Forum Kortteli, Linnankatu 9-11), liikkeeseen on esteetön kulku.

Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssi-illasta saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Valmistettavissa on mallistomme kaksi eri käsilaukkua. Toinen laukuista on suosittu Agata-kirjekuorilaukku, toinen kurssimallistomme uusin Kielo-olkalaukku. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Materiaalina käytetään kasviparkittua nahkaa, josta valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan kasviparkitun nahan, muut valmistusmateriaalit, opetuksen ja hyvän meiningin! Työpajaan mahtuu seitsemän osallistujaa.

Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista