Verkkokauppa

POP UP -laukkukurssi, Mesta Coworking, pe 10.5.

70,00 160,00 

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. 

Kurssin hinta on 160 € (sis. materiaalit)
Kurssipäivä on pe 10.5. klo 17-21

TULE TEKEMÄÄN LEMPILAUKKU OMIN KÄSIN

PIHKAn ja Mesta Coworkingin yhteistyössä järjestämällä pop up -laukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan ekomuodin ja DIY:n hengessä käsilaukun ammattitaitoisessa ohjauksessa. Työpaja järjestetään Helsingissä Mesta Coworkingissa (Hiihtomäentie 18, Helsinki).

Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssista saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Valmistettavissa on mallistomme kaksi eri käsilaukkua. Toinen laukuista on suosittu Agata-kirjekuorilaukku, toinen kurssimallistomme uusin Kielo-olkalaukku. Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Materiaalina käytetään kasviparkittua nahkaa, josta valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan kasviparkitun nahan, muut valmistusmateriaalit, opetuksen ja hyvän meiningin! Työpajaan mahtuu seitsemän osallistujaa.

Työpaja toteutuu, jos kurssille ilmoittautuu kuusi henkilöä. Asiakkaan itse peruessa osallistumisensa, kurssisuoritetta ei palauteta ilman lääkärintodistusta. Jos kurssi perutaan, viestimme siitä kurssille ilmoittautuneille kaksi viikkoa ennen kurssipäivää. Kurssin peruuntuessa palautamme maksetut kurssisuoritteet.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista