Pikkulaukkukurssi omalle porukalle

Rento meininki ja jaettu kokemus ovat tärkeä osa työpajojamme. Varaa yksityisenä järjestettävä PIHKA kurssi itsellesi ja ystävällesi tai vaikkapa omalle työporukallesi. PIHKA kurssi on myös hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle.

Kursseillamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa, rennossa tunnelmassa. Kursseillemme voit tulla huoletta, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi designtuotteen, joka on valmis elämänmittaiselle matkalle.

Käytämme työpajoissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.

Iltapäivän mittaisella PIHKA pikkulaukkukurssilla on valmistettavissa kaksi eri käsilaukkua – kirjekuorimallinen AGATA ja kiikarilaukusta inspiraationsa saanut KIELO. Voit itse valita, kumman laukun valmistat! Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä ruotsalaisia kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Oman porukan kesken pidettävä pikkulaukkukurssi on jaettu kolmeen eri hintaryhmään ryhmän koon ja keston mukaan. Työpajan hinta sisältää laadukkaan nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

  • kahden (2) henkilön pikkulaukkukurssi kestää kolme tuntia (3 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 280€. Kurssin hinta yhteensä on 560€.
  • kolmen (3) henkilön pikkulaukkukurssi kestää kolme tuntia (3 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 260€. Kurssin hinta yhteensä on 780€.
  • neljän (4) henkilön pikkulaukkukurssi kestää kolme ja puoli tuntia (3,5 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 230€. Kurssin hinta yhteensä on 920€.

Jätä alla olevaan palautelaatikkoon lisäkysymyksesi ja toiveesi kurssin ajankohdasta. Sovittuamme ajankohdan kurssille, lähetämme laskun tai laskut sähköpostitse. Järjestämme yksityisiä kursseja joustavasti arkena ja viikonloppuna muun kurssitarjontamme ohella.

Pieni varoituksen sana: kurssille osallistuminen saattaa synnyttää suuremmankin kipinän nahkatöihin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toivoisitko PIHKA laukkuun jotakin sellaista ominaisuutta, jota siinä ei valmiiksi ole? Teemme lisäveloituksesta laukkuihin pieniä muutoksia, kuten väripersonointeja ja lisätaskuja. Räätälöinneissä ole yhteydessä info@pihkacollection.fi.

Postitoimitus: Laukkujen toimitus- ja pakkauskulut ovat 6,90€, pikkupakettien 3,90€.
Toimitusaika: Suomessa käsin valmistettujen laukkujemme toimitusaika on 18 arkipäivää, pienempien tuotteiden 10 arkipäivää.  Arvostamme jokaista tuotetta yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita. Lue palautuksesta lisää toimitusehdoista.