Verkkokauppa

Pikkulaukku­kurssi la 2.11.

70,00 160,00 

PIHKA pikkulaukkukurssilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan käsilaukun omin käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssista saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Valmistettavissa on kaksi eri käsilaukkua – Agata– tai Kielo -olkalaukut.

Laukun kaikki työvaiheet leikkuusta ompeluun tehdään käsin. Valmistukseen käytetään Pihkan varastoista löytyviä kasviparkittuja nahkoja, joista valittavina väreinä ovat nude, keskiruskea tai musta.

Kurssi järjestetään Pihkan tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa.

Työpajan hinta 160 € sisältää laadukkaan pohjoismaisen kasviparkitun nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa ja pikkuherkkuja, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

Kurssipäivän kesto on klo 11-15.

Pikkulaukkukurssin osallistujamäärä on kuusi henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta. 

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Saatat myös pitää...