Lompakkokurssi omalle porukalle

Rento meininki ja jaettu kokemus ovat tärkeä osa työpajojamme. Varaa yksityisenä järjestettävä PIHKA kurssi itsellesi ja ystävällesi tai vaikkapa omalle työporukallesi. PIHKA kurssi on myös hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle.

Kursseillamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa, rennossa tunnelmassa. Kursseillemme voit tulla huoletta, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi designtuotteen, joka on valmis elämänmittaiselle matkalle.

Käytämme työpajoissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Käytössäsi on eurooppalaista naudannahkaa useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.

Iltapäivän mittaisella lompakkokurssilla pääset valmistamaan mallistomme KUOHU kukkaron tai nerokkaan PILKKO lompakon. Tätä kurssia tarjotaan ainoastaan yksityisille ryhmille!

Oman porukan kesken pidettävä lompakkokurssi on jaettu kolmeen eri hintaryhmään ryhmän koon ja keston mukaan. Työpajan hinta sisältää laadukkaan nahan ja muut valmistusmateriaalit, lasin kuplivaa, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

  • kahden (2) henkilön lompakkokurssi kestää kaksi tuntia (2 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 190€. Kurssin hinta yhteensä on 380€.
  • kolmen (3) henkilön lompakkokurssi kestää neljä tuntia (4 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 170€. Kurssin hinta yhteensä on 510€.
  • neljän (4) henkilön lompakkokurssi kestää neljä tuntia (4 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 140€. Kurssin hinta yhteensä on 560€.

Jätä alla olevaan palautelaatikkoon lisäkysymyksesi ja toiveesi kurssin ajankohdasta. Sovittuamme ajankohdan kurssille, lähetämme laskun tai laskut sähköpostitse. Järjestämme yksityisiä kursseja joustavasti arkena ja viikonloppuna muun kurssitarjontamme ohella.

Pieni varoituksen sana: kurssille osallistuminen saattaa synnyttää suuremmankin kipinän nahkatöihin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.