Laukkukurssi omalle porukalle

Rento meininki ja jaettu kokemus ovat tärkeä osa työpajojamme. Varaa yksityisenä järjestettävä PIHKA kurssi itsellesi ja ystävällesi tai vaikkapa omalle työporukallesi. PIHKA kurssi on myös hauska ja mieleenpainuva lahja esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttävälle.

Kursseillamme pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa, rennossa tunnelmassa. Kursseillemme voit tulla huoletta, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöiden tekemisestä. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi designtuotteen, joka on valmis elämänmittaiselle matkalle.

Käytämme työpajoissamme laadukasta ja vastuullisesti tuotettua nahkaa. Käytössäsi on eurooppalaista naudannahkaa useissa eri väreissä. Nahka on monipuolinen, kestävä ja ajaton materiaali, joka ikääntyy kauniisti. Saat meiltä myös nahanhoito-ohjeita, joiden avulla voit huoltaa ihan kaikkia nahkaisia luottoesineitäsi.

Laukkukurssilla yksi laukun kaava muuttuu kolmeksi erilaiseksi laukuksi: repuksi, olkalaukuksi tai shopperiksi. Voit itse valita, minkä mallin valmistat! Laukku on mitoiltaan tilava ja jokapäiväiseen käyttöön soveltuva. Laukun valmistukseen käytetään varastoistamme löytyviä nahkoja. Värin voit valita mistä tahansa laukun valmistukseen soveltuvasta nahasta. Olkahihnoihin käytetään kasviparkittua nahkaa, aivan kuten PIHKA malliston muissakin laukuissa.

Oman porukan kesken pidettävä laukkukurssi on jaettu kolmeen eri hintaryhmään ryhmän koon ja keston mukaan. Työpajan hinta sisältää laadukkaan nahan ja muut valmistusmateriaalit, lounaan, sekä opetuksen ja hyvän meiningin.

  • kahden (2) henkilön laukkukurssi kestää viisi tuntia (5 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 390€. Kurssin hinta yhteensä on 780€.
  • kolmen (3) henkilön laukkukurssi kestää kuusi tuntia (6 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 340€. Kurssin hinta yhteensä on 1020€.
  • neljän (4) henkilön laukkukurssi kestää kuusi ja puoli tuntia (6,5 h), ja kurssin hinta yhdelle henkilölle on 290€. Kurssin hinta yhteensä on 1160€.

Jätä alla olevaan palautelaatikkoon lisäkysymyksesi ja toiveesi kurssin ajankohdasta. Sovittuamme ajankohdan kurssille, lähetämme laskun tai laskut sähköpostitse. Järjestämme yksityisiä kursseja joustavasti arkena ja viikonloppuna muun kurssitarjontamme ohella.

Pieni varoituksen sana: kurssille osallistuminen saattaa synnyttää suuremmankin kipinän nahkatöihin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Postitoimitus: Toimitamme toistaiseksi kaikki tuotteet ilman postituskuluja.
Toimitusaika: Kaikki PIHKA tuotteet on valmistettu Suomessa käsityövaltaisin menetelmin, jonka vuoksi laukkujen toimitusaika on korkeintaan 18 arkipäivää tilauksesta. Pientuotteiden toimitus on 10 arkipäivää. Arvostamme jokaista tuotettamme yksilöinä, siksi valmistamme niitä pienissä erissä tarvittavan määrän.
Palautusoikeus: Tuotteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske räätälöityjä tuotteita.
Nahan hoito-ohjeet löydät täältä ja ajatuksiamme vastuullisuudesta täältä.