Verkkokauppa

Kenkäkurssi la 19.10.

150,00 310,00 

PIHKA kursseilla pääset kokeilemaan nahan työstämistä ja valmistamaan kurssimallistostamme valitsemasi tuotteen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Voit huoletta tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta nahkatöistä tai kengänteosta. Opastamme ja autamme kaikissa työvaiheissa. Muistoksi kurssipäivästä saat itse valmistamasi kestävän tuotteen, josta on sinulle iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Kenkäkurssilla pääset valmistamaan itsellesi sopivat jalkineet PIHKA mallistosta. Voit valita valmistettavan jalkineparin seuraavista kurssimallistomme malleista: Tuohi, Kiela, Olga, Valma, Lari, Kauka, Sysi tai Auri.

Jalkineissa käytetään materiaalina Pihkan varastoista löytyviä materiaaleja. Värin voit valita mistä tahansa jalkineen valmistukseen soveltuvasta nahasta. Pohjamateriaaleina käytetään kumipohjia.

Kurssilla valmistetaan kengän päällineulokset sekä tutustutaan Pihkan käyttämän jalkinerakenteen lestille laittoon sekä pohjien liimaukseen. Liimojen kuivumisen jälkeen Pihkan suutari vielä viimeistelee kengät ja lähettää ne postitse kurssilaiselle.

Kurssi järjestetään Pihkan tiloissa Tampereen keskustassa, Kehräsaaressa.

Työpajan hinta on 310 € + materiaalit. Kurssin perushintaan sisältyy opetus, ruokailu sekä valmiiden kenkien postitus. Materiaalikustannukset on laskettu mallien mukaan, ja maksetaan vasta kurssipäivänä:

  • Kauka 70 €
  • Auri, Lari ja Sysi 60 €
  • Tuohi, Kiela, Valma ja Olga 40 €.

Kurssipäivän kesto on klo 9.30-18

Kenkäkurssin osallistujamäärä on kuusi henkilöä. Jos keräät täyden ryhmän kurssille, saat kurssimaksustasi 10 % alennusta.

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun tai koko kurssin hinnan. Varausmaksulla varmistat paikkasi kurssilla, loppuosa maksetaan kurssipäivänä. Mahdollisissa peruutustilanteissa varausmaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Lähetämme vielä erillisen kurssikirjeen ilmoittautumisesi jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Poista

Saatat myös pitää...